loading...
وب سایتی برای مهندسین معمار
سخنگوی سایت

حامی MEMARI251


 فابر کستل

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
بعد از عمل بواسیر چند روز باید استراحت کرد 0 4 joodi
درمان بواسیر[بررسی تمام روش های درمان فوری] 0 5 joodi
اگر بواسیر درمان نشود چه میشود[+10 عوارض عدم درمان هموروئید] 0 4 joodi
درمان خانگی بواسیر بعد از زایمان طبیعی [معرفی ۵ روش فوری] 0 4 joodi
چه چیزهایی برای بواسیر ضرر دارد[بهترین و بدترین غذاها برای هموروئید] 0 4 joodi
بهترین مسکن قوی و فوری برای درد بواسیر (قرص و آمپول) 0 4 cliniczarei
درمان پسوریازیس با پماد و دارو، قاتل پسوریازیس 0 5 nabetriyahi
راه های انتقال زگیل تناسلی از طریق بوسیدن و دستشویی 0 4 cliniczarei
چگونه علت کهیر را تشخیص دهیم؟ 0 9 nabetriyahi
معایب تغذیه فیبر: 0 8 niusha
دکتر برای چاقی میخوام 0 11 sara-hoseini
جوش خوردن زخم شقاق بعد از لیزر بهتر است یا جراحی؟ 0 10 cliniczarei
نکات مهم برای از بین بردن ورم لب بعد از تزریق ژل 0 12 nabetriyahi
گزینه های درمانی برای هموروئید 0 12 cliniczarei
درمان خانگی آبسه مقعدی 0 16 cliniczarei
علت انواع لکه‌های سفید روی پوست با تصویر 0 19 nabetriyahi
چگونه با تغذیه مناسب از بیماری های مقعدی جلوگیری کنیم؟ 0 21 cliniczarei
مصرف پروبیوتیک ها برای تقویت دستگاه گوارش 0 18 cliniczarei
مرهم سیاه برای کیست مویی [معرفی 5 روش خانگی موثر] 0 28 joodi
ایا کیست مویی با لیزر درمان میشود 0 25 joodi
یک معمار بازدید : 997 شنبه 13 اسفند 1390 نظرات (0)

پروژه خانه شهری ((Townhouse طویل و کشیده در میان بافت قدیمی لاندسکرنای سوئد قرار دارد. از واسطه قرن بیستم میلادی سایتی متروک بوده که با فنس های چوبی غیرقابل استفاده بود. سایت ۵ متر عرض و ۷۵ مترمربع مساحت دارد. ساختمانهای مجاور سایت در عین کوتاه بودن دارای ارتفاهای متغیر، مصالح کاربردی و نما های متنوع و قدمت متفاوت می باشند. در پشت ساختمانهای کشیده و طویل ، حیاط های کوچک با دیوارهای آجری ، سایبان و گیاهانی زیبا و رنگارنگ قرار دارد. این فضا با مقیاس کوچک و رنگارنگ با عناصر متنوع ، بسیار دوست داشتنی و زیبا به نظر میرسد .

ساختمان طراحی شده بصورتی در بافت قرار میگیرد که با داشتن مقیاس و تناسب منطقی با ساختمانهای مجاور، "ریتم کوتاهی و بلندی" را به سیمای خیابان می افزاید . با تفاوت چند ساختمان با ساختمان مذکور، در انتهای خیابان ، خانه ای با سقف پلکانی قرار دارد که از دیگر ساختمانهای قدمت دار و قدیمی این خیابان محسوب میشود . هدف ما این بود که تضادی مشهودی خلق کنیم که نه تنها گواه ماهیت ساختمان باشد؛ بلکه مهم تر از آن ، زیباییهای ساختمانهای اطرافش را هم واضح تر بنماید. کارفرمای این پروژه، یک زوج جوان علاقمند به هنر بودند که صاحب کافه ای در شهر بزرگتر و نزدیک به این شهر بودند. هدف این زوج از انتخاب این شهر کوچک برای زندگی ، پتانسیل های موجود این شهر و شرایط اقتصادی و مشکلات اجتماعی بود .

ساختمان دارای ساختار تاوه ای شکل (ساختمان مکعب مستطیل شکلی که تناسب عرض به طول و ارتفاعش کم باشد)، ارتفاع سقفی نامتعارف و همترازی با سطح خیابان میباشد. نهایتا مشخصات مذکور ، ساختمان سه طبقه با بامی همتراز با ساختمانهای مجاور را به وجود آورده است . فضای داخلی یک فضای یکپارچه است که با سه دال به سه فضا تبدیل شده است. دهانه ی این دال ها برابر با عرض ساختمان میباشد. این دال ها فضاهای آشپزخانه، ناهارخوری، نشیمن، کتابخانه، اتاق، حمام و بام سبز را بوجود آورده اند. در حیاط پشت ساختمان ، یک دفتر کار هنری به صورت مجزا از ساختمان ساخته شده است. فضای تاسیسات مکانیکی ساختمان در کنار در شیشه ای ورودی ساختمان تعبیه شده است. تلاش ما در این پروژه بر ان بود که با حداقل اجزا، مجموعه ای از تجربه های متفاوت را در این پروژه ی کوچک خلق کنیم. هدف از تفکیک این فضای یکپارچه ترتیب دادن به فضاها ی بسته غیر مینیمالیستی داخلی وفضای پرجنب و جوش ، فریم های چشم اندازخاص عمودی و افقی سایت است.

ادامه ی فضای داخلی ، رو به سمت خیابان، رو به سمت بلوک روبرو و آسمان گشوده شد است. وجود پنجره در تمامی جهت، ساختمان را تبدیل به ساختمانی یکپارچه و شفاف کرده است. همه ی نماها به صورت یکسان کار شده ا ند و برونگرائی ساختمان به گونه طراحی گردیده که پنجره ها در تمامی جهات ، چشم انداز و دید بسوی اطراف دارند. در عین حال که ساختمانهای اطراف به صورت درونگرا ( و با حداقل بازشو) میباشند، هنوز نسبت به لمس آنها ، جزییات اجرائی و عناصر تزییناتشان تعلق خاطرعمیقی وجود دارد. ما قصد داریم با عناصر مصنوعی، مبلمان، گیاهان و تراس ؛ حدود و مرز بین خیابان و خانه ی شخصی را محو کنیم تا بتوانیم حضور انسان ، تمرکز و توجه را به روح این خیابان بیفزایم.

معمار: الدن اسکارسان

(Elding Oscarson) مکان: لاندسکرنا، سوئد

مهندس سازه: کانکرت سازنده

: Skanebygg مساحت زیر بنا: ۱۲۵ متر مربع

هزینه ساخت : ۲۸۰،۰۰۰ یرو

سال ساخت پروژه: ۲۰۰۹

 

بافت قدیمی


تعامل با بافت


تعامل با بافت


جانمایی در بافت


نمای پشتی خانه

pix9pix.vcp.ir

http://rozup.ir/up/memari251/template1.gif

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
با ما بروز باشید...
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    از مطالب وسطح مطالب وب سایت ما راضی هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 168
  • کل نظرات : 41
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 266
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 39
  • بازدید امروز : 23
  • باردید دیروز : 73
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 494
  • بازدید ماه : 2,588
  • بازدید سال : 19,670
  • بازدید کلی : 264,381
  • کدهای اختصاصی
    پشتیبانی آنلاین
    --

    .

    دانستنی ها

    دانستنی ها

    ------ IS